Cinc Ideal Autodara Jornada 8

CINC IDEAL JORNADA 8.jpgAquesta setmana juguem sense porters!!! Encara que els porters del club estan fent una gran feina (fa dues jornades vam jugar amb 3 porters), aquesta setmana tenim tants jugadors de pista destacats que hem decidit jugar amb porter-jugador. Jornada on hem tingut molts bons resultats i no ha estat fàcil escollir els components del cinc ideal, composat per:

  • Álex Álvarez (Sènior “A”): molt bona feina defensiva del tanca del primer equip que va donar el tercer gol i va fer quart, en la victòria de mèrit del seu equip a la pista complicada del Olimpyc Floresta.
  • Pedro Salas (Juvenil “B”): el capità del Juvenil “B”, ha fet un partit molt complet participant en dos gols importants i treballant molt en defensa i atac, en la victòria del seu equip a Sant Cugat. Premi al treball i l’esforç del dia a dia.
  • Miguel Esteban (Aleví “B”): nova elecció del petit Miguel que va marcar dos gols i va realitzar un gran partit tant ofensiva com defensivament. Aquest jugador, creix amb les jornades. Molt de futur!
  • Sergi Vilajuana (Juvenil “A”): molt bona temporada de la incorporació del Juvenil per aquesta temporada. Està jugant a un gran nivell, donant molt de joc als seus companys i en aquesta jornada, marcant els dos gols del seu equip que deixa al juvenil líder de la seva categoria. Decisiu en el partit.
  • Daniel Jiménez (Sènior “B”): el ràpid jugador del B va fer un gran partit, anotant un gol i treballant molt defensivament en la primera victòria del seu equip a lliga.
  • Joan Serra (Entrenador Sènior “A”): aconsegueix la segona victòria del primer equip a la pista del tercer classificat, sortint de la zona de descens. Ha tingut que fer molt treball per treure l’equip d’una mala ratxa i esperem que ara tot vagi cap amunt.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: