Aleví “A” vs Arrels 8-2

WhatsApp Image 2018-12-02 at 22.58.46.jpegBona i plàcida victòria del Aleví “A” per 8-2 al cuer de la lliga l’Arrels. El partit es presentava amb les baixes d’Hector i Izan i a ultima hora es sumava un febril Oriol que ha pogut finalment ajudar a l’equip. Com només disposaven d’un canvi, el tàndem Serra-De Gea ha optat per posar a Yeray de jugador tot i que normalment actua de porter i fins i tot ha fet un gol. La primera part ha acabat 5-0 amb gols molt bonics.

A la segona tot i que ha costat mes i que l’equip ha buscat en tot moment que Yeray marqués per agrair-li l’esforç i l’ajuda donada. L’equip tècnic ha quedat molt content perquè això ha sortit dels propis companys i diu molt d’aquest petits però grans jugadors.

A seguir treballant! Des-de aquí volem felicitar a Alon i Pol que han estat seleccionats per jugar les finals comarcals la setmana que ve a Blanes i donem les gracies als companys i entrenadors per ajudar-los a aconseguir-ho.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: