Victòria molt treballada del Juvenil “A” a la pista del Palau i Solità

juvpalau

El nostre Juvenil “A” continua líder de la primera divisió després de guanyar aquest diumenge a la pista del Palau-Penya Blaugrana pel resultat d’1 a 2. El millor del partit sense dubtes ha estat el resultat que reafirma al nostre equip com a líder a cinc punts del segon però no hem vist el joc i efectivitat de l’equip de les últimes jornades. Sense treure mèrits al gran treball realitzat de l’equip que venia amb 2 baixes, Andrés de nou fent de jugador, amb dos jugadors que van jugar ahir un partit molt intens a Olímpic Floresta amb el primer equip i sense la possibilitat de poder convocar cap cadet que jugava un important partit a casa.

A la primera part, l’equip no es va acabar d’adaptar a les condicions de la pista i no feien el seu joc, mentre que els locals van sortir molt forts i realitzant un dels millors partits defensius d’aquesta temporada, dit pel seu entrenador. Es van avançar els de Palau però aviat va empatar Sergi Vilajuana amb una bona jugada d’atac a passada de Sergio Vivas. Amb aquest marcador es va arribar al descans.

La segona part va començar amb més possessió dels nostres que aconseguien el segon després d’una bona jugada de Pol Pinyol per banda que va aprofitar el rebot, Sergi Vilajuana al segon pal. Amb aquest gol, l’equip es va dedicar a controlar el partit i fer passar el temps fins a arribar al final del partit.

El juvenil continua la seva bona dinàmica, aconseguint sumar de 3 en 3, sense fer el seu millor joc però treballant molt defensivament i en contra de totes les situacions adverses. Avui, l’equip ha tornat a créixer una mica més. Ara a gaudir del pont de desembre i a la tornada, rebem el segon classificat a casa per intentar aconseguir la victòria i ampliar la distància en la classificació.

Van jugar: Pol Pinyol, David Caro, Adrià Dorca, Sergio Vivas, Oriol Roy, Guillem Roig, Andrés Garcia i Sergi Vilajuana(2).

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: