Victòria de mèrit del SPALL Ciutat Mataró a la pista del Olímpic Floresta

WhatsApp Image 2018-12-02 at 22.20.29 (1)Gran partit del SPALL CFS Ciutat de Mataró que aconsegueix la victòria al camp del Olimpic Floresta per 3-6 en la confirmació del bon treball que portà fent l’equip i que no es veia recompensat amb la victòria. A les baixes ja conegudes de Chus i Gigi se li van sumar la de Lluís i Guarni i els grocs i negres van tirar d’Adrià Dorca i Oriol Roy juvenils que van complir molt bé com sempre aportant la seva ajuda tant als partits com en els entrenaments.

El partit es va posar de cara pels nois de Serra quan Adri feia el 0-1 en finalitzà de xut creuat una ràpida sacada de banda de Capilla. L’1-1 va arribar després d’una contra dels locals finalitzada al segon pal però els mataronins contestaven a la següent jugada amb un xut escurat de Pol que s’introduïa el porter rival, i tot i les ocasions dels 2 equips la primera part acabava amb l’1-2.

A la represa els de la Floresta marcaven en un córner des de la frontal de l’àrea. El 2-3 pujaria al marcador després d’una bona recuperació d’Abdel a camp propi aquest deixava 2 jugadors rivals endarrere i cedia la pilota a Àlex Álvarez que posava la passada al segon pal pel remat inapel·lable de Pol Roy. Altre cop però els locals empata en el partit a la sortida d’un córner després d’un rebot. Els de Mataró endollats tot el partit van fer durar poc l’alegria local i Àlex recuperava la pilota al centre del camp i és plantava sol davant del porter per posar subtilment la pilota per sota les cames i fer el 3-4. Amb els rivals jugant amb porter jugador els Mataronins ampliarien el marcador amb un gol de Capilla en tallar una passada i xutar a plaer fent el 3-5 i el 3-6 el feia Abdel després d’una altra recuperació de Capilla. Bona victòria i a seguir treballant

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: