Sant Cugat “D” vs Juvenil “B” 0-4

WhatsApp Image 2018-12-02 at 21.44.52.jpegPartit important per pujar posicions i sortir de les posicions de descens. La primera part ha dominat el partit el Ciutat de Mataró que feia un joc molt dinàmic, amb moltes dualitats efectives i moltes ocasions. El Sant Cugat ha tingut poques ocasions que Jan ha resolt molt bé. Els bons atacs del Ciutat de Mataró han fet que arribés el gol d’Ivan que obria el marcador. Tot i les ocasions del nostre juvenil el resultat a la mitjà part era 0-1.

La segona part ha començat amb un Sant Cugat que ha sortit una mica més a intentar anar pel partit, però la bona defensa del Ciutat de Mataró anulava les intencions del rival. Continuant amb el bon joc i les ocasions Pedro feia dos gols posant el 0-3 i el 0-4 definitiu el feia Aksel.

Un partit molt bó dels nostres jugadors que han estat tot el partit amb bona intensitat, bona actitud i fent molt bona feina. Destacar la feina de tots i cada un dels jugadors que han fet un molt bon partit, a partir d’aquí a seguir sumant i treballant. 1,2,3 Mataró!!

Han jugat: Jan, Aksel, Gerard, Bernat Galzeran, Ivan, Aleix, Aran i Pedro.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: