Primera derrota del Cadet davant el Racing Pineda per 1 a 5

WhatsApp Image 2018-12-02 at 21.41.29Aquest diumenge el Racing Pineda, tercer classificat, guanyava al nostre cadet per 1-5. Massa càstig per un cadet que ho ha intentat de totes les maneres, fins i tot amb porter jugador.

S’esperava un partit intens, ja que el líder de la categoria havia empatat i els dos equips volien guanyar, nosaltres per col·locar-nos líders i al Racing Pineda per posar-se a un punt. Malauradament els 3 punts se’ls emportava el Racing.

El Racing colpejava primer però els nostres nois tenien les seves ocasions. Una pilota al travasser i bons xuts llunyans que no entraven… el cadet és posava nerviós i el rival ho aprofitava per fer el segon.

La segona part, el cadet va sortir més endollat i començava a tenir ocasions i possessió de pilota però quan millor estaven el rival feia el tercer amb fortuna. En aquest moment, el cadet és passava a jugar de cinc. Un joc de cinc poc profund però amb molta possessió. Octavi sorprenia des de mig camp i donava ales a l’equip faltant deu minuts encara però el rival en dos contraatacs liquidava el partit marcant dos gols.

El cadet se situa tercer a tres punts del líder. La lliga és llarga però si volem assolir el nostre objectiu haurem de tornar a sumar tres en tres.

Molta sort!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: