Empat a 2 del femení a la difícil pista del Vidreres

whatsapp-image-2018-12-02-at-21-30-52.jpegL’equip local des del primer minut va defensar ben tancades a la seva pista i van donar la pilota a les mataronines. Les noies aquest cop de Lluís i Carles era la primera vegada que es trobava amb aquesta situació, i no van saber atacar la forta defensa local. Les locals esperant l’error, van obtenir el primer gol del partit després de diversos rebots.

La segona part va començar de la pitjor manera pels nostres interessos. Les locals posaven el 2-0 després d’agafar el rebot després d’una bona aturada de Marta. A partir d’aquí, l’equip va tirar de coratge més que de joc per intentar aconseguir un gol i retallar distàncies. Quan faltaven 3 minuts, Ari va posar el 2-1 i en l’última jugada del partit, Ainoa a passada de Paula va fer l’empat a 2 final.

Un punt que es dóna per bo després del partit realitzat avui. Encara queda molta lliga i avui hem pogut comprovar que no serà fàcil sumar i sempre ho hem de valorar. Som-hi noies!! 1, 2, 3 Mataró!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: