El Juvenil «A» goleja al Racing Pineda i passa de ronda a la Copa Catalunya

whatsapp-image-2018-11-29-at-21-51-03.jpegAquest passat dijous, el Juvenil «A» disputava el seu primer partit de Copa Catalunya com a visitant a la pista del Racing Pineda «B». El partit es jugava a les 21:45 a Pineda i amb les baixes de Abel Rangel, José Guijarro y Guillem Roig. L’entrenador, Carlos Camacho, va convocar dos cadets per completar la convocatòria, Alejandro López i Mario Guillén.

El partit no va tenir molta intensitat, sobretot per part dels locals que jugaven a mitjà pista i amb poca convicció de poder robar pilota als nostres jugadors que movien ràpid i començaven a crear ocasions. I d’aquesta manera van arribar els primers gols fins arribar al descans amb un parcial de 0 a 5.

A la segona part, poca cosa va canviar però els nostres van baixar una mica la seva tensió. Tot i això, va finalitzar la part amb un parcial de 1 a 7 i tots esperant el xiulet final de l’àrbitre amb el resultat final de 1 a 12.

La següent eliminatòria de Copa serà contra el guanyador del partit entre Racing Pineda «A» i el Futsal Arenys de Mar i es jugarà a principis del proper any 2019.

Van jugar: Pol Pinyol, Adrià Dorca(3), Alejandro López(1), David Caro(1), Sergio Vivas(4), Oriol Roy, Mario Guillén, Andrés Garcia(3) i Sergi Vilajuana.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: