Iniciem la Copa de Catalunya

20141222_133201.jpgEls nostres equips inicien els seus partits de la primera ronda de Copa de Catalunya de Futbol Sala que es jugarà abans del 16 de Desembre. Tots els equips començaran a primera ronda, excepte el primer equip que per coeficient es classifica directament a la tercera ronda i encara no coneix el seu adversari.

L’Aleví “B” entrenat per Pol Pinyol jugarà com a visitant a la pista del del Sant Joan de Vilassar “C”. El partit es disputarà el dissabte 15 de desembre a les 18:45 al Pavelló Paco Martin de Vilassar de Mar.

L’Aleví “A” de Joan Serra i Adrián De Gea, també s’enfrontarà com a visitant al Sant Joan de Vilassar però el “D”, i el partit es jugarà el mateix dissabte 15 de desembre a les 17:30 al Pavelló Paco Martin de Vilassar de Mar.  En el cas de que els dos alevins aconsegueixin la victòria, quedarien emparellats a la segona ronda de Copa.

El Infantil del Pol Roy, es desplaça per jugar a la pista del Futsal Arenys de Mar “B” però encara no tenim data confirmada del partit.

El Cadet de Marc, Paco i Andrés, tornar a jugar la seva eliminatòria a la pista del Canet, com l’any passat. Rivals que es coneixen de la mateixa lliga de segona divisió. Encara no tenim data del partit.

El Juvenil “B” de l’Iván Tejedor, juga també com a visitant a la pista del Pineda de Mar però encara no han tancat data del partit.

El Juvenil “A” d’en Carlos, Bazaga i Gigi, juga la primera eliminatòria a la pista del Racing Pineda de Mar “B”, el proper dijous 29 de novembre a les 21:45 al Pavelló Can Xaubet de Pineda de Mar.

Per últim, el Sènior Femení entrenat per Lluis Macias, serà l’únic equip que disputi la seva eliminatòria a casa davant del Futsal Mataró. El partit es jugarà al Pavelló Eusebi Millán però encara no tenim data confirmada, en el que serà un gran derbi mataroní.

Recordem que les eliminatòries son a partit únic i sempre es juga a la pista de l’equip amb pitjor coeficient (classificació i categoria temporada passada)

Molta sort a tots!!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: