Juvenil “B” vs Sant Celoni 4-10

IMG-20181110-WA0008 - Ivan TejedorPartit que va començar molt bé pel ciutat de Mataró que s’avançava al marcador als primers minuts de partit amb un gol d’Aran però al següent atac del Sant Celoni empataven el partit. Poc després el Ciutat es tornava a avançar amb gol de Ivan però la poca intensitat defensiva feia que el Sant Celoni remuntés i àmplies la distància marxant 2-6 a la mitja part.

La segona part començava una altre vegada com l’inici del partit un gol al començament de la part, de Nico (jugador del cadet que va pujar amb el juvenil “B”), a favor del Ciutat de Mataró feia que semblés que es podia remuntar però una altra vegada la poca intensitat defensiva feia que el Sant Celoni tornes a marxar al marcador posant un 3-10. A l’últim minut Pedro feia el 4-10 final.

Una intensitat molt baixa en defensa i la falta d’actitud a pista van fer que un partit que es presentava igualat acabés amb un resultat que demostra que s’ha de treballar més intensitat i actitud. A continuar treballant. 1,2,3 Mataró!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: