Cinc Ideal Autodara Jornada 7

CINC IDEAL JORNADA 7Els jugador@s més destacats de la setena jornada de lliga del Club, són:

  • Pol Pinyol (Juvenil “A”): actuació molt destacada del capità del Juvenil “A” davant del Sant Joan de Vilassar. Manté al seu equip en tot moment en el partit amb les seves aturades guiant cap a la victòria que els deixa liders en solitari de lliga.
  • Pol Pujadas (Aleví “A”): ja fa setmanes, que mereix estar dins del cinc ideal. Aquesta setmana apareix en el partit en el pitjor moment del seu equip, aconseguint el segon gol i ajudant amb la resta del equip a remuntar.
  • Aitor Rodríguez (Cadet): jugador ràpid, àgil, habilidós i amb caràcter. Un jugador d’equip. Sacrificat i solidari en aspectes defensius, de cara a porta també té gol. Encara que aquesta setmana no ha marcat, ha fet una bona feina recuperant pilotes claus en el partit.
  • Pau Parés (Infantil): molt participatiu durant tot el partit. Va tenir que jugar més enderrerit del que és habitual en ell i ha estat una peça clau en la remontada aportant un gol i molt bones accions per aconseguir la victòria.
  • Ainoa Montoya (Femení): jugadora que podria estar totes les setmanes al cinc ideal perquè està realitzant una temporada increible, com tot l’equip femení. Va tornar a fer un hat-trick i un gran treball defensiu en la victòria comòda del seu equip contra el Gadex.

I l’entrenador que mereix estar aquesta setmana al cinc ideal, és:

  • Carlos Camacho (Juvenil “A”): molt bona temporada del seu equip, que continua imbatut en lliga i diumenge va guanyar a un rival directe pel campionat, deixant-lo a 5 punts. Premi a la feina que realitza tot l’equip tècnic de l’equip conjuntament amb Adrián Bazaga i Angel Robles “Gigi”.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: