Remuntada del Infantil a Santvicentí

C97131B2-46C8-4AB3-AA29-C6D9F38166F1 - Pol Roy LópezEls mataronins visitaven la pista del Santvicentí, una pista on sempre hi ha dificultats i on els nostres saben jugar amb el marcador en contra. El partit començava amb els dos equips amb les idees molt clares del que volien en el partit. Tot i així els locals són els que ho han aprofitat per marxar amb un 2-0 al descans després de la mala primera part de l’infantil mataroní. A la segona els groc i negres han sortit molt forts i en nou minuts han aconseguit fer els tres gols que de moment els col•locaven davant en el marcador. Els mataronins hi seguien creient i han estat molt superiors al seu rival. Albert als últims minuts ha fet el 2-4 amb el que s’arribaria al final. Molt bona reacció dels nostres que saben que aquests errors han d’anar desapareixent.

Van jugar: Àlex i Cristian; Guim, Guillem, Adri Cruz, Pau (1), Amai (1), Arnau, Martí, Albert (1) i Carlos (1).

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: