L’Aleví “A” empata a Cardedeu després de remuntar un 3-0 en contra

739AC6B6-59B0-4EAF-B20D-4868DF059778 - Joan SerraDissabte, tocava matinar per jugar a un camp difícil com el de Cardedeu. Primers minuts dels nostres dubitatius, algo freds com el dia i amb un Cardedeu endollat que s’avançava al marcador amb un bon xut que tocava al travesser. Pocs minuts després els locals feien el segon i els entrenadors Serra i De Gea demanaven temps per animar l’equip i recordar-los la bona feina que fan als entrenaments. A partir d’aqui, el pes del partit el portaven els mataronins però ni rebots ni els xuts els hi eren favorables i l’àrbitre pitava la fi de la primera part.

A la segona, l’equip groc i negre seguia fort però eren els de Cardedeu els que feien el 3-0. A falta de 6 minuts, canvi d’estratègia dels de Mataró i més ocasions. Però no arribava el gol, fins que faltant 3 minuts Iker feia el 3-1 i 30 segons després Pol feia el 3-2 i pràcticament al final Iker feia el 3-3 final.

Remuntada èpica que ens ensenya lo important que es estar a tope fins el final. Avui empat a base d’empènyer tot l’equip i tota l’afició

Han jugat Amadou,Yeray,Pol,Alon,Iker,Oscar, Izan, Uri, Hector i Ivan.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: