Empat a casa del SPALL Ciutat de Mataró davant el líder, l’Arenys de Munt

IMG_8316L’ SPALL CFS Ciutat de Mataró empata davant el líder amb un partit de 2 cares o en aquest cas de 2 meitats. El partit començava malament pels nois dirigits per Joan Serra ja que en el primer minut perdien 0-1 i pocs minuts després l’Arenys posava el 0-2 en el marcador. Els grocs i negres no trobaven el ritme del partit i no creaven moltes ocasions fins que en un canvi d’estretegia, ho van aconseguir.

La segona part va millorar pels de Mataró en una passada llarga d’Eulo el porter rival s’introduia la pilota a la porteria. Els mataronins disposaven d’ocasions i els visitants no eren menys, finalment, eren els arenyencs els que tornaven a agafar distàncies en el marcador fent l’1-3. Els locals no baixaven els braços i s’omplien d’ocasions i escurçaven el marcador. Un xut d’Abdel rebotava en un rival i entrava a la porteria visitant pujant el 2-3 al marcador. El Ciutat es bolcava al atac i una bona jugada col·lectiva era finalitzada magistralment per Lluís fent el 3-3. Els dos equips van disposar d’ocasions però l’empat no es va moure del marcador.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: