El Juvenil “A” més lider després de derrotar a casa al Sant Joan Vilassar

CapturaAquest diumenge al Millán s’esperava un emocionant partit entre els dos primers classificats de lliga a Primera Divisió Juvenil i no ha decepcionat a ningú. S’ha pogut veure un gran partit de futbol sala amb gran intensitat i ocasions per part dels dos equips. L’equip del Sant Joan Vilassar, segon classificat, visitaba el Millan amb la intenció de arrebatar el lideratge al nostre juvenil. Un equip molt semblant al nostre, amb una forta pressió defensiva, un gran porter i  jugadors desequilibrants.

Els vilassarencs van sortir molt forts però els nostres van saber aguantar la esbrençida inicial amb bones sortides de pressió i pilotes llargues al nostre pivot. Els dos equips arribaven a porteria amb facilitat, gràcies sobretot a la pressió defensiva que els feien recuperar pilotes en pista contraria però van començar a aparèixer els dos porters. En una pilota recuperada a mitjà pista de Sergi Vilajuana va assistir a Oriol Roy al segon pal per fer el primer dels grocs i negres. Ocasions per part dels visitants per empatar però es va arribar al descans amb aquest marcador.

A la segona part, els vilassarencs van tornar a sortir molt forts però es van trobar a un impressionant Pol Pinyol a la porteria. Mica a mica es va anivelar el joc i els nostres començaven a moure la pilota i crear ocasions però sense fortuna. L’equip es va començar a càrregar de faltes, normal amb la intensitat del joc per part dels dos equips. En una jugada per banda de Adrià Dorca, va xutar i es va trobar de nou al porter visitant però Andrés, que ha tornat ha de fer jugador degut a les baixes de l’equip, va agafar el rebot per fusilar la porteria i deixar un més que interessant 2-0 en el marcador. Va arribar la cinquena falta dels nostres i la sisena ja va suposar el primer doble per part dels vilassarencs que va aturar en dos ocasions Pol Pinyol. Faltaven 5 minuts i l’entrenador visitant decideix sortir amb porter-jugador, no aconsegueixen fer molt perill però si provocar una setena falta que ara si, aprofita un jugador vilassarenc per fer el 2-1. Quedava pocs minuts i els nostres van saber aguantar el resultat fins el final del partit.

Important victòria amb la qual el nostre juvenil presenta la seva candidatura a aquesta lliga però sense oblidar-nos que només es podrà aconseguir l’objectiu, jugant amb l’actitud i intensitat del partit d’avui a la resta de partits. Propera oportunitat, diumenge a la pista del Palau i Solità. Gràcies a la grada per animar avui a l’equip i empènyer a aconseguir tres punts molts importants!! De la grada al camp, SOM UN!!

Van jugar: Pol Pinyol, Andrés Garcia(1), Alejandro, Oriol Roy(1), Adrià Dorca, Sergio Vivas, David Caro, Guillem Roig i Sergi Vilajuana.

 

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: