Manlleu vs Juvenil “A” 2-4

WhatsApp Image 2018-11-18 at 16.51.55Continua la bona ratxa en lliga del Juvenil “A” que supera a domicili al Manlleu en un partit molt disputat. L’equip es desplaçava amb les baixes de Abel Rangel i Sergio Vivas i la convocatòria de Alejandro del Cadet. Per aquests motius, l’equip tècnic va decidir fer jugar al porter Andrés Garcia de jugador per tal de poder tenir més minuts de banqueta.

Els de Manlleu van sortir molt forts en els primer minuts, disposant d’alguna ocasió de gol que va aturar Pol Pinyol a la porteria però mica en mica les forces es van igualar i es començava a veure el joc real del nostre equip. Tot i això, s’avança en el marcador el Manlleu però Sergi Vilajuana empata el partit després d’aprofitar un refús del porter local. Posteriorment van arribar els minuts de Andrés Garcia que va marcar dos gols en pocs minuts. El primer en una jugada d’estratègia de falta i el segon al aprofitar una bona passada que el va deixar sol davant el porter i no va fallar. El partit es posava molt de cara pel nostre equip però a falta de 3 minuts per acabar la primera part va arribar la jugada desafortunada del partit. José Guijarro rep una forta falta, s’encara amb el jugador manlluenc i aquest li dona un cop de puny que provoca una bretxa al pòmul. L’àrbritre decideix expulsar els dos jugadors del partit. Els dos equips juguen amb 3 jugadors però finalitza la primera part sense perill.

A la segona part, la pressió dels locals augmenta i el partit poc a poc s’escalfa, moltes vegades provocat per les banqueta local i la grada. Els nostres jugadors demostren la seva maduressa i continuen jugant la pilota amb molt de criteri i Pol Pinyol s’encarrega de aturar tot el que arribava a porteria. Els minuts van passant i els manlleuencs decideixen sortir de 5 amb porter jugador. A la primera jugada, la pilota arriba a Pol Pinyol que intenta xutar a porteria i un jugador contrari es posa davant amb la mala fortuna de que el refús acaba en gol en contra. Segurament una falta molt clara per no deixar treure al porter però no havia temps per protestar a un àrbritre que desitjava finalitzar el partit. Temps mort i corregir posicions de defensa de cinc. A la següent jugada, David Caro roba la pilota i aconsegueix el quart gol mataroní a porteria buida.

Gran partit, bona victòria i tres punts per continuar liders de la Primera Divisió Juvenil. La propera setmana, l’equip rep el diumenge a les 10:15h al Eusebi Millán, al Sant Joan de Vilassar, segon classificat en el que s’espera que sigui un gran partit.

Van jugar: Pol Pinyol, Andrés Garcia (2), Alejandro, Oriol Roy, Adrià Dorca, Sergi Vilajuana(1), José Guijarro, Guillem Roig i David Caro(1).

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: