El Sant Joan Vilassar s’emporta el derbi maresmenc en l’últim minut

IMG_8316Derrota de l’SPALL CFS Ciutat de Mataró per 2-1 en un bon partit dels mataronins que no van estar encertats de cara a porteria o que es van trobar amb les aturades del porter local. A la primera part, cap dels 2 equips van aconseguir marcar per les bones actuacions dels 2 porters. Els locals feien conservacions llargues sense molt de perill i els grocs i negres agafaven les esquenes rivals. Xoc de trens però sense gols. A la segona mateixa tònica, minuts pels 2 equips fins que faltant 5 minuts Abdel feia el 0-1. El Sant Joan sortia de 5 a falta de 2 minuts i en una jugada per banda amb un posterior rebot la pilota queia al peu del número 6 del Sant Joan que la clavava a l’escaire. Faltant un minut i de doble penal queia el 2-1 que no feia justícia al partit fet pels jugadors de Serra.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: