El Femení empata a Manlleu

WhatsApp Image 2018-11-11 at 15.28.45 - Lluis MaciasSegueix sumant el femení, que avui mereixía més a la seva visita al Camp del Manlleu. Amb moltes baixes i amb només sis jugadores, han pogut treure un punt d’un partit que fins al minut 24″ de la segona part guanyaven per 1 a 2. Va ser quan un xut d’una jugadora local va ser aturat per la portera, que avui per absència de Marta Páez, va ser Ariadna, i que segons l’arbrite va entrar a la porteria, cosa que només va veure ell.

Malgrat tot l’equip portat avui per Carles Domingo i Paco Bruguera, amb absència del seu entrenador Lluís Macías ha jugat molt ordenat i amb moltes ganes i no se’ls podía demanar meés. Ari, Marta, Miriam, Helena, Yasmín i Ainoa, van estar espectaculars i es un orgull veure-les lluitar tot el partit per a què no es notessin les baixes.

La primera part va estar molt igualada, on el Manlleu es va avançar en el marcador i més tard en una jugada marca de la casa, Ainoa de un fortísim xut, feia l’empat i així va acabar la primera part. La segona i tras tenir varies ocasions per marcar, va ser Yasmín qui desfeia l’empat i adelantava al Ciutat però al final va ser el gol fantasma que va pujar al marcador i que va deixar les noies del Ciutat no gaire contentes. Ànims noies, sou molt grans!!!

FORÇA CIUTAT, TOTS SOM UN. VISÇA EL CFS CIUTAT DE MATARÓ

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s