El Femení empata a Manlleu

WhatsApp Image 2018-11-11 at 15.28.45 - Lluis MaciasSegueix sumant el femení, que avui mereixía més a la seva visita al Camp del Manlleu. Amb moltes baixes i amb només sis jugadores, han pogut treure un punt d’un partit que fins al minut 24″ de la segona part guanyaven per 1 a 2. Va ser quan un xut d’una jugadora local va ser aturat per la portera, que avui per absència de Marta Páez, va ser Ariadna, i que segons l’arbrite va entrar a la porteria, cosa que només va veure ell.

Malgrat tot l’equip portat avui per Carles Domingo i Paco Bruguera, amb absència del seu entrenador Lluís Macías ha jugat molt ordenat i amb moltes ganes i no se’ls podía demanar meés. Ari, Marta, Miriam, Helena, Yasmín i Ainoa, van estar espectaculars i es un orgull veure-les lluitar tot el partit per a què no es notessin les baixes.

La primera part va estar molt igualada, on el Manlleu es va avançar en el marcador i més tard en una jugada marca de la casa, Ainoa de un fortísim xut, feia l’empat i així va acabar la primera part. La segona i tras tenir varies ocasions per marcar, va ser Yasmín qui desfeia l’empat i adelantava al Ciutat però al final va ser el gol fantasma que va pujar al marcador i que va deixar les noies del Ciutat no gaire contentes. Ànims noies, sou molt grans!!!

FORÇA CIUTAT, TOTS SOM UN. VISÇA EL CFS CIUTAT DE MATARÓ

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: