El Cadet sua la samarreta per guanyar al Caldes “C”

568A7972-78A2-4B9E-BFAD-C9D14D2A95A3 - Marc BrugueraEl Cadet s’emporta els tres punts davant un digne rival, el CN Caldes “C”. El partit es possava de cara ràpidament, ja que Aitor feia el primer en el minut 1 però el Caldes no ha baixat els braços i es qui tenia la possesió de la pilota i les ocasions més clares. Un pletòric Cristian feia que el rival no empatés el partit en la primera part.

La segona part, encara que el cadet ha tingut més domini de la pilota, el rival arribava a porteria però, com hem dit abans, es topaven amb un pletòric porter que ho aturava absolutament tot. Gorin en el minut 36 donava oxigen al Cadet, que mica en mica començava a dormir el partit. Moltes ocasions pels dos equips. Un partit maco, intens i amb dos equips que propossaven un bon futbol sala.

El Cadet segueix sense conèixer la derrota. Esperem que segueixin així molt de temps. Felicitats a tot l’equip, en particular al seu porter, pel gran esforç d’avui. Això comença ha agafar color. Al final del partit, el cos tècnic i jugadors han valorat la feina del seu porter i li han fet un passadís d’honor.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: