Castellterçol “B” vs Aleví “B” 3-2

adce527c-011d-44cc-9242-25126d50b9ec - Pol Piñol VillàAquest dissabte l’Aleví B es desplaçava a un dels camps que a més distancia està de Mataró, a Castellterçol. Un dels rivals directes del nostre Aleví, ja que porten dinàmiques semblant en el que portem de lliga.

La primera part del partit va començar amb una defensa a mitjà pista del rival, que obligava als nostres a crear espais sense pilota però una mala pressió en primera línia de l’Aleví durant tota la primera part i un ritme molt baix dels nostres comparat amb el que han donat a la resta de partits, va fer que l’equip rival marxés a la mitjà part amb un resultat de 2-0.

La segona part va ser molt diferent, la intensitat, el ritme de joc i la bona pressió van ficar el 2-1 al marcador gràcies a una jugada de Miguel. Els nostres van creure en la remuntada i ho van demostrar durant tota la segona part però una bona jugada del rival va ficar el 3-1 al marcador. Encara quedaven 10 minuts per remuntar el partit i un xut des de banda un altre cop de Miguel van ficar el 3-2 al marcador. Els últims minuts van ser groc i negres fins al final però no va poder ser. Moltes ocasions però el gol de l’empat es va resistir.

Primera part amb moltes coses a millorar però amb la segona part que es va jugar se segueix veient la progressió d’aquests nens. 1,2,3 MATARÓ!!!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A <span>%d</span> blogueros les gusta esto: