Bon empat de l’Aleví «A» contra Barri Can Calet

6734B3A9-BAC8-46A4-8CAA-A8EFE9B05B5A - Joan SerraBon partit de l’Aleví «A» on han demostrat que poden competir amb tots els equips, si a la pista SOM UN. El partit ha acabat 0-0 gràcies sobretot als porters dels 2 equips. Avui Yeray a tingut molta feina i ha tingut que jugar tot el partit per la lesió de Amadou fent molt bones aturades. Tant a la primera part com a la segona, els jugadors mataronins es mereixen més i fins i tot a l’últim segon han pogut guanyar però la pilota finalment no ha entrat. Seguim treballant i competint!!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: