Infantil vs Arenys de Munt 2-2

F6CE1B9A-4CF3-4915-8992-B13767D40D76 - Pol Roy LópezL’infantil del club tenia un partit complicat contra l’Arenys de Munt, un equip que ens visitava com a segon classificat. El partit va començar amb intensitat per part dels dos equips però en un error local va permetre als nois d’Arenys avançar-se en el marcador. A partir d’aquest moment els nostres han començat a crear bones ocasions i Pau i Amai han aconseguit capgirar el marcador i arribar al descans amb avantatge.

A la segona part els mataronins han sortit nerviosos i sense tenir el control de la pilota amb el marcador a favor i en una jugada on no s’ha tret bé la pilota, els visitants ho tornaven a aprofitar per empatar el partit. Un resultat que tot i les moltes ocasions, sobretot dels locals, ja no es mouria. Un 2-2 que deixa els nostres una mica tocats sabent que aquest partit s’ha dominat en tot moment i haviem de sumar els tres punts. La setmana vinent tota visitar la difícil pista de Pineda.

Van jugar: Àlex i Gerard; Martí, Guim, Adri Cruz, Adam, Carlos, Pau (1), Albert, Amai (1), Marc i Gerard.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: