Un pletòric Cadet segueix invicte

969B64DC-8C29-4360-B6E4-877E68F6E6A4 - Marc BrugueraEl Cadet visitava la sempre complicada pista del Canet. Un equip fort, dur i intens que va donar problemes al Cadet d’en Marc, Paco i Andrés, però tot i això, van aconseguir treure els tres punts per seguir somiant a la Lliga on segueixen invictes situats a la part alta de la classificació.

Una primera part on el Canet va sortir fort, dur i intens i on els nostres havien de defensar amb coratge les envestides rivals, sobretot en els contraatacs. El Canet, en el minut 13 s’avançava en el marcador en una jugada mal defensada. Cristian donava aire a l’equip on començava a cargurar i arribava amb perill, però sense efectivitat. Mario al final de la primera part feia al primer.

La segona part va ser molt diferent de la primera. El cadet augmentava la intensitat, pressionava i arribava a porteria. El Canet també tenia les seves oportunitats. Nico es quedava sol davant el porter en el minut 40 i feia al segon. A partir d’aquí, el partit es va anar escalfant, on les banquetes van estar mogudes i a la pista l’adrenalina i les ganes de guanyar dels dos equips feia que anessin tots al límit. El Cadet cada cop jugava millor, tocava, apretava i sabia defensar-se. Quan faltaven 5 minuts, el Canet es va posar a jugar de cinc però no era efectiu, gràcies a la forta defensa del Cadet. Mario robava una pilota i la conduïa fins a introduir-la a la porteria per fer el definitiu 1-3.

Una victòria treballada, on l’equip va ser un. Un equip compromès, solidari, humil i sobretot amb valors. Uns valors inculcats des de al cos tècnic i sobretot des de al club als jugadors.

Moltes felicitats i sort!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: