SPALL Ciutat de Mataró vs Montsant 2-2

IMG_8316L’ SPALL CFS Ciutat de Mataró aconsegueix la seva 4 setmana sense perdre empatant 2-2 contra el Montsant. L’equip dirigit per Joan Serra sabia que hauria de treballar molt contra un equip que tot i anar cuer ha perdut els seus partits per la mínima o donant molta guerra als seus rivals. A la primera part, Abdel a fet l’1-0 al minut 11 i 4 minuts més tard el Montsant ha empatat el partit. Tot i les ocasions mataronines s’ha arribat a la mitjà part amb l’1-1 al marcador. A la segona mateixa tònica de partit, el Ciutat jugava al atac i el Montsant es defensava buscant les contres. Adri feia el 2-1 i a falta de 5 minuts els visitants es posaven a jugar de 5. Bona defensa local però a falta de 2 minuts arribava el 2-2 final que no deixava del tot contents als mataronins.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: