Primera victòria del Juvenil “B”

IMG-20181110-WA0008 - Ivan Tejedor.jpg

Partit molt important per la confiança de l’equip i per millorar les sensacions. El partit ha començat amb un plantejament similar per part dels dos equips defensant a mitjà pista. El nostre Juvenil ha començat amb molt bona intensitat, una defensa molt bona i finalitzant totes les jugades d’atac per evitar perill al contraatac. En un bon moviment d’Aksel, que ha acabat en gol ha fet que el Ciutat de Mataró és poses 1-0. El Cardedeu cada vegada venia a buscar la pilota més amunt però les bones sortides de pressió i la bona defensa feien que el Cardedeu no tingués moltes ocasions i les intervencions dels porters (Ernest i Jan) feien que el marcador es mantingués. Un final boig de la primera part feia que el Cardedeu tingués algunes ocasions però marxava a la mitja part amb 1-0.

La segona part ha començat amb un Cardedeu que intentava canviar el resultat però s’ha trobat un Ciutat de Mataró que seguia amb la mateixa intensitat que la primera part. En una falta amb xut directe, Pedro posava el 2-0 al marcador.

El Cardedeu pressionava però no aconseguia robar pilotes gràcies a la bona sortida de pilota del Ciutat de Mataró. En un atac Bernat Galceran ha posat el 3-0 definitiu al marcador. Gran partit de tots i cada un dels jugadors, de mica en mica es va millorant i competint millor, a continuar gaudint i jugant com avui.

Han jugat: Ernest, Jan, Bernat Galzeran, Bernat Florensa, Pedro, Ivan, Aran, Aleix, Gerard, Aksel.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A <span>%d</span> blogueros les gusta esto: