Juvenil “A” vs Barri Can Calet 6-1

WhatsApp Image 2018-11-11 at 21.32.46El Juvenil “A” s’emporta els tres punts al guanyar a casa al Barri Can Calet en la cinquena jornada de lliga de primera divisió juvenil. Amb aquest resultat, l’equip es col·loca líder en solitari.

Com es habitual, l’inici de la primera part va ser totalment groc i negre, amb gran jugades combinatives dels nostres i ocasions per marcar el primer gol però sense encert a porteria. Els visitants van sortir amb una defensa a mitjà pista, esperant el seu moment que va arribar en una gran contra finalitzada en gol al segon pal. L’equip va continuar amb el seu joc i no van tardar arribar els gols. El primer de David Caro al segon pal al aprofitar un xut de corner de Guillem Roig. José Guijarro convertia el segon de xut creuat i posteriorment Sergi Vilajuana feia el tercer amb assistència de José Guijarro. Abans del descans, va arribar el quart, un gran gol de nou de José Guijarro que va deixar assegut al porter visitant.

A la segona part, els de Sant Fost van pujar linies i van sortir molt més agressius. Van sorprendre als nostres en els primers minuts però l’equip va reaccionar i continuar controlant el partit amb la possesió de la pilota. Sergio Vivas va marcar el cinquè amb assitència de Adrià Dorca per banda i finalment, Uri Roy va fer el sisè i definitiu gol amb una gran assistència de José Guijarro que va ser sense dubte el jugador del partit amb dos grans gols i dos bones assistències als seus companys. També destacar, la gran feina defensiva de l’equip en tota la pista  que no deixa jugar als equips rivals i les actuacions de Andrés i Pol a la porteria que donen molta seguretat i tranquilitat a la resta de l’equip.

Victòria i tres punts més per continuar invictes en lliga i amb moltes ganes de que arribi el proper partit per veure de nou jugar aquests jugadors perquè estan practicant un gran futbol sala jornada darrera jornada. Felicitats!! I a continuar treballant!!

Van jugar: Andrés Garcia, Pol Pinyol, Alejandro, David Caro(1), Sergio Vivas(1), Oriol Roy(1), Guillem Roig, Adrià Dorca, José Guijarro(2) i Sergi Vilajuana(1).

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: