Futsal Badalona Iris vs Aleví “A” 8-0

BA7A7940-0249-4562-829F-957209E1DAC1 - Joan SerraDerrota de l’equip dirigit per Joan i Adri, per 8-0. Els grocs i negres s’han trobat amb un bon equip que combina la tàctica amb el físic no deixant molt de marge perquè fluís el joc dels mataronins que tot s’ha de dir no han tingut el seu millor partit. Tot i això els primers minuts han estat força igualats i Amadou treia les ocasions del rival fent aturades de mèrit. Com hem dit els nostres ho han provat tot el partit però s’han vist superats físicament i en més d’un lloc individualment. Els gols del rival han anat pujant al marcador i tot i disputar d’alguna ocasió aquest cop el marcador ha quedat a 0. Sabem d’on venim i sabem on volem arribar i estem segurs que aquests petits arribaran lluny treballant i treballant com sempre fan!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: