Jesus Maria vs SPALL Ciutat de Mataró 2-2

3db14785-fe7a-4db0-9934-9eaed88fcfc5-joan-serra.jpegGran partit el que ha disputat l’Spall CFS Ciutat de Mataró aquest diumenge contra el Jesús Maria. Xoc de trens amb 2 equips molt intensos tant en defensa com en atac. Prova d’aixo, ha estat el resultat de 0-0 a la primera part i el parcial de 5-7 en faltes. Destacar la gran primera part d’Eulo aturant tot el que li arribava inclòs  2 dobles penals.

A la segona, mateixa intensitat però amb els grocs i negres més intensos amb atac i amb els locals pressionant més la sortida de pilota. El gol ha caigut per part dels locals tot i les ocasions mataronines però l’empat arribava dos minuts després amb una jugada trenada entre Adri, Dorca i Pol Roy que rematava al segon pal i posava l’1-1 al marcador. A falta de 5 minuts, el Jesus Maria sortia amb porter jugador i obligava als nois dirigits per Joan Serra a fer un gran esforç defensiu. Gràcies això, Abdel recuperava i amb un xut llunyà posava el 1-2 al marcador. Més minuts defensant i algun xut més fins que ha falta de 40 segons arribava la polèmica al pavelló. Un xut llunyà dels locals desviat per un jugador del mateix equip sortia a fora amb una molt clara sacada de porteria però amb els 2 equips descol·locats un preparant-se per tornar al seu camp i l’altre per la sortida de portaria, veien com l’àrbitre canviava d’opinio i donava córner. Sacada ràpida i gol dels locals amb la desesperació mataronina que veia com una mala decisió arbitral li costava tota la feina feta en el partit.

Ens hem de quedar amb la gran feina feta i amb el resurgiment d’un equip que fa 3 jornades que no perd i seguir treballant per aconseguir posar l’equip allà on es mereix. SOM UN i ho estem demostrant!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: