Juvenil “B” vs Santvicentí 1-6

img-20181027-wa0024-ivan-tejedor.jpgCuarta derrota del Juvenil “B” que va començar el partit motivat però dues errades als primers minuts van fer que el Santvicentí s’avancés 0-2 al marcador. El Ciutat de Mataró no aconseguía tenir un atac fluid i en defensa faltava intensitat. En un atac, el Santvicenti va marcar el 0-3. Un gol de Ivan Vilaseca desde mitg camp aprofitant que el porter estava mal posicionat donava esperança a l’equip que va tenir més ocasions de gol però a punt d’acabar la primera part el Santvicenti feia l’1-4 amb el que es marxava al descans.

A la segona part, el Ciutat de Mataró va sortir amb les coses més clares i va començar atacant amb claredat i tenint més ocasions que no aconseguiem transformar en gols. Faltant 10 minuts, vam sortir de 5 i es va tenir ocasions però no van acabar en gol. En un atac de 5, el porter va blocar la pilota i va fer el 1-5 i l”1-6 va venir d’un doble penal que parava Pol Pinyol pero el rebot queia en peu del rival per fer el gol amb el que va acabar el partit.

A seguir treballant, es van veure bons moments de joc, sobretot al començament de la segona part. Gràcies als jugadors que van ajudar a l’equip, Cadets (Mario i Octavi) i Juvenil (Pol Piñol.).

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: