Premià de Dalt «B» vs Infantil 0-11

ECC2E0D6-8657-4D57-8D0B-64943ACAF4A5 - Pol Roy LópezEls mataronins tornaven a visitar la pista del Premià de Dalt com ja havien fet durant la pretemporada. Amb els dos equips més rodats sabien que les coses serien bastant diferents. Els mataronins van sortir molt forts des del principi i jugant amb un joc ràpid i amb una molt bona actitud dintre la pista que encara no haviem vist en els altres tres partits. Les ocasions arribaven i el domini de la pilota era total. Al final el gol va arribar i ja no van parar fins el descans amb el que marxavem amb 0-3 bastant clar. A la segona part els nostres no van deixar respirar als locals que veien com els mataronins jugaven a un molt bon joc de pilota i acabaven les jugades amb molta facilitat. Finalment el resultat va ser de 0-11 on els nostres van començar a manar sobre la pista i demostrar com poden arribar a jugar en els partits importants.

Van jugar: Gerard; Guim, Martí (1), Adri Cruz, Carlos (3), Albert (2), Adam, Pau, Guillem (2), Gerard (2) i Amai (1).

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: