Victòria del Cadet que continua invicte

B74769E8-6A78-4556-9BF4-F5EEF2DE2819 - Marc BrugueraEl Cadet rebia aquest diumenge a l’Arenys de Munt amb l’obligació de guanyar per seguir gaudint una jornada més de la zona alta de la classificació.

Una mala primera part on el cadet no aconseguia triangular, costava arribar a porteria rival, al rival, que proposava un partit tancat a mitja pista, lent i aprofitant contraatacs, en poques ocasions donava algun susto a l’equip… tot això ha sigut rectificat al vestidor durant el descans, ja que a la segona part, s’ha vist a un cadet reconegut. Han sortit endollats, triangulaven, arribaven i obrien el marcador amb fortuna a causa de un gol en pròpia porta del defensa de l’arenys intentant tallar una passada al segon pal. A partir d’aquí, l’Arenys desapareix i el cadet comença a gaudir, ja que al gol va treure tota pressió de dins. En 5 minuts (del 35 al 40) Nico, Tabaré i Dídac aconseguien marcar i tancar el partit. En l’última jugada del partit l’Arenys feia al gol de l’honor deixant al marcador 4-1.

Amb aquesta victòria l’equip se situa en segona posició a la recerca del lideratge, que en aquests moments està a dos punts.

Felicitats

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: