Remuntada i victòria del Juvenil a Castellterçol

WhatsApp Image 2018-10-28 at 19.57.33Partit d’infart, el viscut aquest migdia a Castellterçol. El nostre juvenil arribava al partit amb la baixa d’Abel Rangel després d’un llarg desplaçament. Al davant, un gran rival que porta dos temporades consecutives pujant de categoria, amb jugadors la majoria de tercer any, molt físics i amb les idees molt clares, amb dos victòries i un empat aquesta temporada.

L’inici de la primera part va ser dels locals que van sortir amb una gran intensitat que va sorprendre als nostres. El partit es va començar anivellar i es van tenir ocasions clares per marcar el primer però van ser els locals qui es van avançar amb un gran gol del seu capità. L’equip continuava movent pilota i els locals defensant a mitjà pista. Els pals van impedir l’empat dels nostres que van veure com en pocs minuts van rebre dos gols dels locals que deixava molt tocat a l’equip. Es va demanar temps mort per aixecar la moral dels jugadors i a pocs segons del final de la primera, David Caro aconseguia el primer dels grocs i negres amb un gran jugada per banda que va finalitzar amb un fort xut al segon pal.

Moltes coses a corregir al descans però amb el clar propòsit de pujar la intensitat del partit i començar a creure que es podria remuntar el partit. L’inici de la segona part va estar accidentat, quan un jugador local va caure malament provocant una luxació de l’espatlla. El partit es va aturar durant uns minuts i pot ser això li va anar molt be als nostres que van veure com a la represa marcaven mitjançant Adrià Dorca a l’aprofitar una jugada de banda de l’equip i posteriorment, Oriol Roy marcava de jugada de corner per empatar el partit. Eren els millors minuts dels nostres i els locals es van veure totalment sorpresos per la reacció dels nostres jugadors que continuaven amb una gran pressió a primera línia. José Guijarro de jugada individual aconseguia un gran gol per avançar-nos en el marcador i posteriorment Oriol Roy aconseguia el cinquè en un gran contraatac portat per Sergi Vilajuana. Els locals van sortir de cinc però sense inquietar la porteria de Pol Pinyol. Encara vam tenir temps per veure el sisè gol, tercer de Oriol Roy, després de fer un barret al porter local.

Gran remuntada dels nostres que van treure caràcter en un partit que es va posar molt complicitat des d’inici contra un gran rival que no deixarà escapar molts punts a casa. Amb aquest victòria, l’equip continua invicte i co-lider de la categoria. Aquesta propera setmana es descansa i la següent rebem al Barri Can Calet. Gràcies de nou a tota la grada per venir a animar a l’equip i per creure en la remuntada. Som Un!!

Van jugar: Andrés Garcia, Pol Pinyol, David Caro(1), Adrià Dorca(1), Sergio Vivas, Oriol Roy(3), Guillem Roig, José Guijarro(1) i Sergi Vilajuana.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: