Primera victòria del SPALL Ciutat de Mataró

D6FC477F-1CF5-432C-AF51-EB950F07F589 - Joan SerraSi la setmana passada arribava el primer punt del SPALL CFS Ciutat de Mataró, en aquesta jornada ha arribat la primera victòria dels nois dirigits per Joan Serra. Una victòria molt treballada amb grans gols i molt bones jugades. Només començà Capilla amb 2 gols i Abdel amb 1 posaven el 3-0 al marcador amb grans jugades i contra atacs finalitzats al segon pal. Tot i el bon treball en porteria d’Eulo que ha fet grans parades el resultat de la mitja part era de 3-2 en aprofitar els visitants un refús i una pilota solta dins de l’àrea. A la segona mateixa tònica els grocs i negres tenien el control del partit i creava bones ocasions que Abdel materialitzava fent 3 gols més i posant el 6-2 al marcador tot i el bon partit dels mataronins costa poc fer-los gols aquesta temporada i els visitants feien 2 gols més que desmaquillaven un dels millors partits ofensius dels locals.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: