Primera victòria de l’Aleví “B”

6f0c794f-185a-4dde-9543-392dd9c475ea - Pol Piñol VillàAvui el nostre Aleví “B” disputava la quarta jornada contra l’aleví del Parets. Rival que estava posicions semblants com els nostres. El partit ha començat amb una gran pressió per part de l’Aleví, que feia que el rival no arribes amb perill a la porteria d’Albert, i aconseguint així marcar 4 gols i ficar-se 4-0 a la primera part. La segona part ha sigut molt semblant, els nostres no han deixat d’apretar, però el rival aconseguia dos gols que no han canviat molt el marcador, ja que els nostres han seguit lluitant acabant el partit amb un resultat de 9-2. Primera victòria de la temporada, i esperem que no sigui l’última. Partit molt complet de tots els jugadors. Destacar en especial el debut de José Ignacio amb 3 gols i el gran partit de Miguel. Des d’aquí felicitar-los a tots en general pel gran partit i animar-los perquè segueixin treballant que tot esforç té la seva recompensa.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: