Mollet vs Aleví “A” 4-1

0B03F396-1C23-45BB-A3E8-D24DECE5A350 - Joan SerraBon partit tot i la derrota dels nois dirigits per Joan i Adri. Els nostres segueixen donant mostres del que podem esperar en el futur posant en pràctica coses que aprenen als entrenaments mostra de l’atenció i les ganes que tenen per aprendre. El primer gol obra de Pol Pujadas donava ales als mataronins i creava moltes ocasions que no acabaven de materialitzar-se. De mica en mica l’equip local anava el partit i tot i les bones parades d’Amadou i el gran treball defensiu de Pol i Alon posava l’empat i dos gols més abans d’acabar la primera part. Amb el 3-1 en contra els mataronins han sortit amb moltes ganes però una mica perduts en defensa també gràcies als bons moviments del rival. Tot i tenir ocasions per escurçar el marcador el gol queia a la banda del Mollet que acabaria guanyant el partit.

Tot i que queda feina per fer els entrenadors estem molt contents per l’adaptació que tenen els nens davant a tot el que els i ensenyem. Seguiu així.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: