El Femení guanya a Pineda i continua lider

ae8b48a5-9fb2-4179-8a10-156f897afad2-andres-fernc3a1ndez.jpegNova victòria del femení deixant la porteria a 0 amb un gran treball defensiu. El partit es va decidir en la primera meitat amb un bon gol d’Ainoa de falta directa. Més tard, una gran jugada individual de Yasmin, va deixar a Ari contra la portera i va fer el segon. Una jugada més tard, Marta dona una passada al segon pal a Ainoa per fer el definitiu 0-3. Segona part amb molt control de pilota on no van aconseguir cap gol més. Bon partit en la part defensiva i de pressió que va fer que l’equip local no va incomodar en cap moment a Marta Páez que va ser una espectadora més.

Van jugar: Marta P, Gloria, Sonia, Ari, Yasmin, Miriam, Marta C i Ainoa

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: