Atlètic Català vs Sènior “B” 7-7

DSC_0018 - Edgar BoixPartit molt boig el disputat el diumenge a Vilassar de Dalt. Veniem amb les novetats de Ivan a la porteria i de Pol Roy de Pivot, dos jugadors del primer equip, per ajudar als nostres a crèixer dins la categoria. El partit va ser un estira i afluixa on tots dos equips buscavem la victoria i cap va aconseguir marxar en el marcador. Un arbitratge bastant fluixet, on s’estava més pendent de que es complís la normativa de mitgetes i petos en banqueta, va garantitzar un partit elèctric, amb moments de duresa i molt cansament tant físic com psicològic. Vam començar el partit a remolc amb un 2-0 en només 4 minuts disputats. Però ràpidament i aconseguint estones de bon joc, vam capgirar el resultat i arribar al descans guanyant 3-4. La segona part va continuar igual. Nosaltres manant al marcador però ells empatant a la més mínima. A falta d’un minut i amb 6-6 al marcador, llencen un córner on ens fan un bloqueig totalment il·legal (minuts abans ens havien pitat falta per aquest mateix motiu), i ens fan el 7-6. Però tot just sacar, un fort xut d’Arnau es va colar per l’escaire de la porterir rival posant el 7-7. Encara vam disposar d’un parell més d’ocasions però no es van aconseguir. Bon treball ofensiu. Mal defensiu. S’ha de continuar treballant en el que semblava a la pretemporada que es tenia força assimilat, la defensa. Per contra, sembla que els nostres, amb poc, generen gols.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: