Sant Joan Vilassar “B” vs Aleví “B” 10-1

whatsapp-image-2018-10-23-at-11-33-22.jpegDerrota del nostre Aleví “B” contra un gran Sant Joan de Vilassar que aquest any serà un dels favorits conjuntament amb el Premià de Dalt, rival de la setmana passada. El partit va començar amb una molt bona intensitat defensiva per part dels nostres, en canvi el rival va sortir un pèl adormit i en una bona sortida de pressió dels nostres i en un error defensiu, Mateu obria el marcador. Però el rival va reaccionar i va acabar la part amb un 5-1 a favor seu.

La segona part no va canviar, molt poques ocasions dels nostres i moltes del rival va fer que el partit acabes amb un resultat de 10-1. Tot i el gran nivell del rival, i el resultat cal destacar que aquests nens gaudeixen d’aquest esport i competeixen del primer al últim minut.

A seguir treballant per millorar que encara queda molta lliga. 1,2,3 MATARÓ!!!!!!!!!!!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: