Cinc Ideal Autodara Jornada 3

CINC IDEAL JORNADA 3Encara que no ha sigut la millor jornada de resultats dels nostres equips, ja tenim el cinc ideal Autodara de la jornada 3 de lliga, composat per:

  • Albert Garcia (Aleví “B”): el petit porter de l’Aleví, en el seu primer any com a federat, encaixa 10 gols contra el Sant Joan Vilassar però realitza moltes aturades de mèrit durant tot el partit, sense dubtes el millor jugador de l’equip.
  • Alejandro López (Cadet): Segur, intel.ligent i solidari en tasques defensives. Va jugar gaire bé tot el partit, demostrant el seu nivell, sobretot defensiu. Motivat davant el repte que tenia l’equip va fer una gran feina en replegaments.
  • Oriol Roy (Juvenil “A”): el jugador del Juvenil està en un gran moment de joc. Debuta amb el primer equip a Tercera Nacional i realitza un gran partit amb el juvenil, aconseguint un hat-trick contra la Prosperitat.
  • Yasmin Gascon (Femení): dos gols de jugada individual que certifiquen el liderat del Femení a la lliga.
  • Pol Roy (Sènior “A”): en el seu primer any com a jugador del primer equip, aconsegueix un hat-trick davant el Gràcia en el primer punt de lliga i realitza una gran feina, buidant-se defensivament.

I aquesta setmana, l’entrenador del cinc ideal es:

  • Carlos Camacho (Juvenil “A”): el seu equip es situa segon de lliga amb dos partits guanyats i un empat. Bon inici de lliga i sobretot un gran treball de formació de jugadors i treure el millor de cadascú. Durant aquesta lliga ja han debutat fins a 4 jugadors juvenil.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: