Un cadet invicte, es situa lider

cadet 18-19El Cadet empata a dos en una pista sempre complicada com és la de Cardedeu.

Partit difícil, complicat on puntuà ja va ser un miracle. La primera part va ser pel Cardedeu, on dominava en el joc i tenia les ocasions més clares. Bones aturades de Cristian feien que el rival no marxes en el marcador. Gorin en el minut 10 s’avançava en el marcador però ràpidament, el Cardedeu empatava. El cadet va arribar molt ràpid a les cinc faltes i això els va penalitzar. El rival va gaudir de dos dobles penals, un d’ells en una falta molt dubtosa, i al final de la primera part, feia el segon.

La segona part va ser molt diferent de la primera. El Cadet va sortir a plantar cara, amb dues marxes més que el rival i literalment se’l va menjar. Mario empatava el partit només començar i Cristian no va tenir gaire feina a la porteria. Ocasions i joc per als nostres nois en tota la segona part, amb desplegament físic i tàctic brutal, ho intentava i ho intentava però no van poder.

El millor de tot, el punt aconseguit, ja que gràcies a aquest empat, és situen líders de la competició. Esperem que aguantin a la part alta.

Felicitats!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: