Juvenil “A” vs Prosperitat 6-1

whatsapp-image-2018-10-21-at-15-40-42.jpegGran partit del Juvenil “A” que afrontava el partit amb la baixa d’Abel Rangel. L’equip va sortir molt motivat i amb ganes d’aconseguir els tres punts per continuar en la part alta de la classificació. Els visitants, amb la seva defensa a mitjà pista i la intenció de fer una bona defensa per sortir a la contra i els nostres amb la possessió de pilota van aconseguir tenir el control del partit. Els gols no van tardar a arribar, dos gols d’Oriol Roy, un de Sergio Vivas i un quart d’Adrià Dorca de falta directa, deixava el part de cara pels nostres en el descans.

A la segona part, la intensitat i el joc del Juvenil va baixar i van jugar una mica a remolc de les embranzides del rival. El partit es va obrir i va aparèixer Andrés a la porteria. Tot i això, primer Vila a robar una pilota amb el porter jugador del rival i després Oriol Roy amb una bona contra, van rematar al rival que va aconseguir el seu gol a l’última jugada del partit.

Molt bon partit dels nostres que continuen amb una bona dinàmica i amb moltes ganes de fer grans coses aquesta temporada. El pròxim partit com a visitant a la pista del Castellterçol que han guanyat dos partits i perdut només un.

El club, l’equip i tots els seus familiars, dedica aquesta victòria a Jordi Piñol i li desitja una molt ràpida recuperació!

Van jugar: Andrés Garcia, Pol Pinyol, David Caro, Oriol Roy(3), Sergi Vilajuana(1), Sergio Vivas(1), José Guijarro, Adrià Dorca(1) i Guillem Roig.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: