El Sènior «A» aconsegueix el primer punt de la temporada

1CC3CD4F-E3E2-4E76-8D91-606FE9A27BD9 - Joan SerraL’SPALL Ciutat de Mataró aconsegueix sumar el primer punt aquesta temporada en un disputat partit a la difícil pista del Gràcia. En aquest partit ha debutat Oriol Roy que amb Adrià Dorca i Abel Rangel han pujat del Juvenil per ajudar al Sènior davant les baixes que pateix. El partit ha estat molt intens per part dels 2 equips però el primer en avançar-se era el Ciutat de Mataró amb un xut escurat de Pol Roy. Als 3 minuts el Gràcia empatava el partit. Els grocs i negres que han posat un gran ritme en atac tenien alguna bona ocasió però no la materializaven i a la contra el Gràcia també tenia alguna. En una bona pressió, els de Mataró recuperaven la pilota i Abdel servia al segon pal l’1-2 a Pol Roy. Amb aquest resultat s’ha marxat a la mitjà part i a la tornada, un altre combinació entre Abdel i Pol feia que aquest marqués el seu Hat-trick personal posant l’1-3 al marcador. En un córner i en una falta directe l’equip local ha fet l’empat. I amb un 3-3 que sap a poc però que també ha de marcar el futur de l’equip, s’ha arribat al final. Felicitar a tots i cada un dels jugadors i en especial a Pol Roy pel Hat-trick i a Abdel pel partidàs i assistències que ha donat.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: