El Femení es col·loca lider al guanyar al Palafolls al Millán

66B41C97-7E97-4CB4-B58E-5F5B38994C0D - Lluis MaciasSegona victòria com a local de les nostres noies davant el FS Palafolls per un marcador de 3-0. El partit va estar dominat durant tot el partit però la falta de velocitat i intensitat del partit feia que les visitants estiguessin còmodes i no tinguessin gaire perill a la porteria rival. Un error de la defensa mataronina quasi acaba amb el gol de les visitants però dues aturades seguides salvadores de Marta feia que el parit seguís igual. A la segona part l’equip va canviar l’actitud i va començar a tenir bones oportunitats de gol i Ari feia el primer del partit, seguidament va haber molt més però la pilota no entrava, a qui si li va entrar, va ser a Yasmin que va fer dos gols de bella factura que certificaven la victòria. 7 punts de 9 possibles i líders provisionals de la categoria és el més important i és té que destacar d’aquest equip, ara a seguir treballant per polir aspectes i lluitar durant tot l’any per estar en la part alta de la classificació. Com a punt negatiu lesió de la capitana Gloria Hidalgo que esperem que no sigui res i pugui seguir amb la línia de l’equip. 1, 2, 3 Mataró!!!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: