Caldes “B” vs Juvenil “B” 5-1

IMG-20181020-WA0027 - Ivan TejedorTercer partit del Juvenil “B” a la pista del CN Caldes, una pista molt complicada pels jugadors que han vist com un rival molt ordenat en atac i seriós en defensa ha estat superior.

Primera part on el Ciutat de Mataró no s’adaptava a la pista, veia com el Caldes arribava molt a zona de perill i s’avançava molt aviat al marcador fent l’1-0 al minut 2. El segon gol arribava en un contraatac de l’equip rival i dos minuts després va arribar el gol groc i negre a càrrec de Pedro Salas després d’una bona jugada de combinació amb Bernat Florenza. Als últims minuts de la primera part els rivals van aprofitar les ocasions que van tenir per marxar 4-1 a la mitja part.

La segona part va ser molt dura físicament pels nostres, ja que la pista relliscava molt i era molt difícil fer canvis de sentit i replegaments. Els rivals van continuar dominant l’atac però no va ser fins faltant 5 minuts per acabar el partit quan van marcar el 5-1 definitiu.

A continuar treballant i fer el proper cap de setmana un partit com el que és va veure la setmana anterior a l’Eusebi. Ànims i força. 1,2,3 MATARÓ!!

Van jugar: Ernest, Jan, Bernat Florenza, Pedro, Ivan, Aran, Gerard i Aleix.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: