Sènior “B” vs Dosrius 6-7

SENIOR B 18-19Primer partit a casa de lliga contra un vell conegut. Un altre bon partit dels nostres però que encara no ho han traduït en punts. Domini clarissim els primers minuts de partit tot i encaixar ràpid un gol. Es va igualar, però una baixada de rendiment va fer que Dosrius aconseguís fer 4 gols abans d’acabar la primera part i deixar el marcador 1-5. El descans va servir perque es reactivessin les ganes de lluitar pel partit i va començar l’asedi a la porteria visitant. Un primer intent de remontada va deixar el marcador en 3-5, però el visitant es va refer amb dos bons gols i tornar a marxar al marcador. Uns últims minuts de bombardeig amb xuts desde totes les distancies va establi el 6-7 al marcador. Últimes jugades de 5 per intentar l’empat però sense aconseguir-lo. Es continua resistint la victoria, però el joc ens fa confiar en que aviat la veurem.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: