Nova derrota del SPALL Ciutat de Mataró

IMG_8316Quarta derrota consecutiva dels nois entrenats per Joan Serra. La derrota per 2-4 no reflecteix el que es va veure en el camp, sobretot a la primera part. Els grocs i negres han disposat de nombroses i bones ocasions i han fet un bon futbol sala però només un gol ha pujat al marcador i com passa massa sovint aquesta temporada l’equip rival en 2 xuts ha capgirat el marcador.

A la segona mateixa tònica però els ànims per moments s’esbadien i l’ombra de la derrota planejava de nou al pavelló. 2 gols més dels rivals en 2 contres acabades al segon pal posaven les coses encara més difícils, amb el joc de 5 els mataronins tornaven a tenir opcions però el gol es negava a entrar fins que acabant el partit es faria el 2-4 definitiu. Toca remar tots junts seguir treballant i seguir creient. Els resultats arribaran.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: