Fortaleza Centelles vs Aleví “A” 2-5

27b15707-3bfc-4fbf-80cd-84efb3faab64-joan-serra.jpegNova victòria i segona consecutiva dels nostres alevins que segueixen sorprenent allà on van i sigui quina sigui la divisió. Les ganes d’aprendre i de com viuen el futbol sala aquests nens no té fi i estan demostrant que tot i pujar de cop 2 divisions tenen molt a dir aquesta temporada.

Els nois entrenats per Joan Serra i Adrian De Gea han donat espectacle a la catedral del futbol sala de Santa Coloma de Gramenet el pavelló Nou. Iker només començà, caçava una pilota dintre de l’àrea i posava el 0-1 al marcador. Bones jugades de tot l’equip posaven setge a la porteria rival i la pilota s’estavellava fins a 4 vegades als pals i en altres el porter local havia de lluir-se i ja se sap el que perdona rep i l’equip colomenc feia l’1-1 que era contestat al moment per Izan fent l’1-2.

A la segona part mateixa pauta, El Ciutat sortia un pèl adormit però creant ocasions però aquest cop era el Fortaleza el que marcaria i empataria el partit. Altre cop i de molt bona jugada col·lectiva Iker faria el 2-3 i Pol minuts després el 2-4. I quan faltaven 2 minuts cirereta pel pastís. Iker deixava a jugador i porter a terra per fer el golàs de la jornada i fer el 2-5 final.

Enorme el partit de tots i cada un dels membres de l’equip. Amadou, Yeray, Alon, Pol, Izan, Ivan, Hèctor, Uri i Iker avui us mereixeu tots estar a un 5 ideal. Avui ha faltat Òscar que està de viatge

Seguiu creixent i aprenent no teniu sostre!! I pares seguiu animant i animant que s’ho mereixen!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: