Juvenil «B» vs La Nova Esquerra 0-2

juvenil b 18-19Segon partit del juvenil «B» en el qual s’ha vist un gran treball dels grocs i negres. Les parades del porter rival i la mala fortuna han fet que els punts se’ls emportés l’equip rival.

La primera part ha començat amb ocasions pels dos costat fins que els visitants en una jugada amb una mica de fortuna i una errada defensiva han marcat els dos gols. El 0-2 s’ha quedat al marcador fins al final del partit gràcies a les intervencions d’Ernest i Jan i una bona intensitat defensiva. Després d’encaixar els dos gols als mataronins els ha costat més penetrar la defensa a mitja pista de la Nova Esquerra.

A la segona part el Mataró ha sortit amb les idees clares i les ocasions venien una darrere l’altre, ocasions clares que els rivals amb una mica de fortuna han aconseguit que la pilota no toques la xarxa de la porteria. La Nova Esquerra no aconseguia sortir de la pressió groc i negre i només tenia ocasions al contraatac.
Als últims minuts el Mataró ha intentat marcar jugant de cinc.

Destacar l’esforç que han fet tots els jugadors grocs i negres durant tot el partit, lluitant totes les pilotes i amb una gran millora de l’atac. Destacar també les grans intervencions dels dos porters de l’equip que avui han estat providencials.

A seguir lluitant al proper i segur que aconseguirem la recompensa!!
Jugadors: (Ernest, Jan, Bernat Galzeran, Bernat Florenza, Pedro, Ivan, Aleix, Gerard)

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: