Futsal Mataró “B” vs Juvenil “A” 1-1

juvenil a 18-19Empat del Juvenil “A” aquest matí a la pista del Futsal Mataró “B” en el derbi mataroní de primera. Partit molt disputat amb pocs gols i que els nostres no van saber controlar en cap moment.

La primera part va ser molt disputada amb poques arribades per part dels dos equips però una errada en una banda dels locals, va suposar una contra que va aprofitar l’Uri al segon pal a passada de Vila. Els nostres intentaven jugar la pilota amb el seu joc de 4 però amb poc encert i els locals, amb joc de pivot però sense inquietar molt la porteria defensada per Andrés.

A la segona part, es va tenir més control de pilota però sense profunditat i quan semblava que arribaria el segon dels grocs i negres, amb una bona triangulació que va enviar al pal Uri, els locals van aprofitar la següent jugada per marcar a través del seu pivot a l’aconseguir girar-se en el nostre àrea i sorprendre al Pol. Minuts de desconcerts que podia haver passat de tot i final.

L’equip marxa amb la sensació que ha deixat escapar els 3 punts però amb la seguretat que queda molt que recórrer en aquesta lliga i amb la confiança que l’equip està fent les coses correctament. La propera setmana, rebem l’equip de la Prosperitat a casa, diumenge a les 13:15h.

Han jugat: Andrés Garcia, Pol Piñol, Alejandro, David Caro, Sergio Vivas, Oriol Roy(1), Guillem Roig, Abel Rangel, José Guijarro i Sergi Vilajuana.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: