Empat sense gols a Can Calet del Femení

Mostrando 5A37779D-E582-41A2-A849-8907FEA15782 - Lluis Macias.jpegSegona jornada amb les noies del Ciutat i primer empat de la temporada. L’equip arribava minvat de baixes per aquest partit: Helena Torrado, Helena Roca, Marta Carrasco i Sònia no estaven disponibles per motius laborals. El partit va començar amb un Ciutat ben plantat a mitjà pista amb poques ocasions dels dos equips, els dos equips tancats esperant l’error de l’equip rival. Les nostres noies van tenir millors oportunitats que les locals però entre la portera i la falta de punteria no es va marcar i el partit arribava amb empat al descans. A la segona part, amb l’equip més cansat les locals van tenir bones oportunitats però Marta Paez va fer un gran partit aturant tot i si no era sobretot Gloria, que ha jugat els 50 minuts que tallava tot el que passava defensivament. A l’hora d’atacar es va començar a veure combinacions entre Ainoa, Ari, Yasmin i Miriam però era el dia de les porteres. Empat a 0 final on destacar l’equip que amb només un canvi ha aguantat fins al final, 4 punts en dos partits està molt bé però per fer-ho bo la pròxima setmana tenim la visita a casa del Palafolls on esperem poder tenir tants aficionats com en el partit inicial! Ànims noies!!! 1, 2, 3 Mataró!!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: